Momenteel hebben wij geen pups beschikbaar. 
​​​​​​​Neem gerust contact met ons op, indien u op de wachtlijst geplaatst wenst te worden.

Labrador Retriever. Een enorm populair ras, hij staat bekend als gehoorzaam, enthousiast en bij uitstek een prima gezinshond. Bedenk echter wel dat dit ras niet gehoorzaam geboren wordt en deze in zijn jonge jaren behoorlijk onstuimig en eigenwijs kan zijn. De labrador retriever komt goed tot zijn recht bij een rustige maar sportieve eigenaar die genoeg tijd heeft om zijn hond voldoende beweging en uitdaging te geven. 

​​​​​​​Vroeg in de 19e eeuw werden sommige van de multi-inzetbare honden die in Noord-Amerika (hoofdzakelijk Canada) door jagers werden gebruikt terug naar Groot-Brittannië verscheept. Veel van deze 'waterhonden' waren van het Newfoundlandertype, maar de kleinere werden vaak 'St John's' honden genoemd. In Groot-Brittannië werd het ras ontwikkeld en verfijnd (waarschijnlijk met wat inbreng van de Flatcoated Retriever) tot het ras zoals we het tegenwoordig kennen.

Zoals de naam al doet vermoeden ('retrieving' betekent apporteren), zijn Labrador Retrievers gefokt voor en geselecteerd op hun uitstekende apporteervermogen, met name uit het water. Ze hebben samengewerkt met eendenjagers onder allerlei weersomstandigheden. Hun intelligentie en verlangen om samen te werken met de mens, heeft geleid tot vele andere taken en heeft bijgedragen aan hun huidige status van populair huisdier. Labradors excelleren vandaag de dag als hulp- en geleidehond, gezinshond, speurhond voor leger, douane en brandweer, reddingshond en als jacht- en competitiehond.